Paradigma Immediator '24-43-1

Welkom op immediator.nl

Inspiratie

Werken bij Immediator: het eerste jaar van Karianne

4/4/2024 12:00:00 AM

Een nieuwe baan is altijd spannend. Hoe gaat het werk bevallen? Hoe zijn de collega’s? En past de organisatie bij mij? Karianne werkt inmiddels een jaar bij Immediator en kan deze vragen heel positief beantwoorden!

Karianne: “Ik werk inmiddels een jaar als Consultant bij Immediator. Wat is het voorbij gevlogen. Een jaar van inwerken, kennismaken met de professionals, klanten en de organisatie en nog veel meer!

De juiste match

Bij Immediator staan onze professionals centraal. We komen wekelijks in contact met bedrijfsartsen, taakgedelegeerden en verzuimcoaches die op zoek zijn naar interessante opdrachten via Immediator. Met ons uitgebreide netwerk kunnen wij vaak passende opdrachten aanbieden. Als dat niet het geval is, gaan we actief zoeken naar de juiste match! De verbinding tussen opdrachtgever en professional geeft veel voldoening. Deze klik is essentieel voor een goede en langdurige samenwerking. Daarom nemen we als consultant  ook deel aan de kennismakingsgesprekken tussen de klanten en de professionals, zodat we goed op de hoogte zijn van de behoeften aan beide kanten. Na een positieve kennismaking bespreken we de wensen en verwachtingen van zowel klant als professional tijdens het implementatiegesprek en leggen deze vast in de implementatieafspraken.

Teamwork binnen Immediator

Het is geweldig om verschillende klanten uit diverse branches te leren kennen. Een kijkje achter de schermen bij bedrijven waar je normaal gesproken niet snel komt, levert nieuwe inzichten op. De gesprekken en evaluaties over het werken met onze professionals en over verzuim en eigen regie leveren altijd waardevolle discussies op. Als consultant kun je hier echt waarde toevoegen door ervaringen uit te wisselen en te adviseren op verzuimbeleid en preventie. En als ik er zelf even niet uit kom, kan ik altijd sparren met mijn ervaren collega's. Dat is echt teamwork! Bij sommige klanten evalueren we elk kwartaal, halfjaar of jaarlijks, maar soms veel vaker. Ook dit is maatwerk en daarin volgen wij de behoefte van zowel klant als bedrijfsarts.

Leren en inspireren

Daarnaast ben ik elke maand aanwezig bij de excelleersessies die Immediator organiseert. Dit zijn nascholingsessies over actuele onderwerpen, met vooraf een hapje eten en de mogelijkheid om bij te praten en te netwerken. Zowel onze professionals die actief door ons worden ingezet, als professionals die nog niet actief zijn voor ons, zijn van harte welkom op deze bijeenkomsten. Afgelopen jaar waren er onder andere sessies over obesitas en werk, autisme en werk, migraine en levensstijl, en ongewenste omgangsvormen.

Een ander hoogtepunt was het Anders Denken Symposium, hét jaarlijkse evenement van paraDIGMA groep. Tijdens dit symposium worden sprekers uitgenodigd die inspireren om buiten de gebaande paden te treden, bestaande structuren uit te dagen en nieuwe manieren van denken te verkennen. Het was een unieke kans voor collega’s en klanten om te ontdekken hoe creatieve chaos kan leiden tot baanbrekende innovaties en het creëren van een andere toekomst. Een mooie kans om geïnspireerd te raken!

Werken bij Immediator

Verrast door het verhaal van Karianne over het werken bij Immediator en zie jij jezelf dit ook doen? Neem dan contact op en we gaan graag met je in gesprek. Wij zijn ook altijd op zoek naar Bedrijfsartsen die met het eigen regie-model aan de slag willen gaan in een organisatie die bij hen past. Bekijk alvast op onze website enkele openstaande opdrachten.

Laatste nieuws