Immediator-15

Welkom op immediator.nl

Nog meer ondersteuning

Bedrijfsartseninzet met verzuimcoach

Een bedrijfsarts van Immediator kunt u ook inzetten in combinatie met een interne of externe verzuimcoach. Zo heeft u meer ondersteuning bij uw groeimodel dan wanneer u enkel een bedrijfsarts-adviseur inzet. Zo kunt u uw organisatie klaarstomen voor een eigen regie model.

De verzuimcoach

Een interne of externe verzuimcoach coacht leidinggevende of HR professionals om zelf grote stappen te maken richting het eigen regie model. Hierin voeren wij ons motto door: voordoen, meedoen, zelf doen. Verandering komt namelijk uiteindelijk van binnenuit. De verzuimcoach zal door on-the-job coaching de leidinggevende ondersteuning bieden in de ontwikkeling op het gebied van (directe) duurzame inzetbaarheid.

De verzuimcoach richt zich niet alleen tot het voorkomen van verzuim in de organisatie, ook gaat hij of zij aan de slag met de liggende re-integratiedossiers. Afhankelijk van de noodzaak en de gewenste resultaten van uw bedrijf.

De bedrijfsarts zal samenwerken met de verzuimcoach  en vanuit een adviserende rol meekijken naar casussen. Door de leidinggevende/verzuimcoach na ieder spreekuur in gesprek te laten gaan met de medewerker en gezamenlijk afspraken laat maken, kan de leidinggevende na verloop van tijd zelf groeien naar deze regierol. De leidinggevende kan uiteindelijk de rol van verzuimcoach zelf oppakken.

Wilt u meer informatie?

Onze Diensten

Meedenken aan de juiste verzuimaanpak

Immediator kantoor-9

Bedrijfsartseninzet met eigen regie

Voeren uw leidinggevenden al goede gesprekken met uw medewerkers en wilt u uw bedrijfsarts met gerichte vragen inzetten? Dan is de inzet van een bedrijfsarts met eigen regie de uitkomst voor u.