Immediator kantoor-43

Welkom op immediator.nl

Opdrachten

Ben je een geregistreerd bedrijfsarts, een AIOS in het 2e deel van je opleiding of een basisarts met ervaring in de arbodienstverlening en ben jij op zoek naar een leuke opdracht? Neem dan eens een kijkje bij de diverse opdrachten hieronder. Interesse in een van de opdrachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Immediator kantoor-40
Immediator kantoor-40

Zorggroep Veendam

Bedrijfsarts en taakgedelegeerde gezocht voor een Zorggroep in Veendam (Groningen) 

Wij zoeken liefst een duo van een bedrijfsarts met bijvoorbeeld een toegepast psycholoog die in taakdelegatie werkt voor 2 dagen per week in Veendam.  Overleg met leidinggevenden en voldoende tijd voor je spreekuren zijn vanzelfsprekend.

Ben je een geregistreerd bedrijfsarts, een AIOS in het 2e deel van je opleiding of een basisarts met ervaring in de arbodienstverlening en heb je interesse? Neem dan contact op met Evelien Ottink voor meer informatie via 088 - 031 3270.

Immediator kantoor-3

Bedrijfsarts gezocht voor jonge doelgroep binnen Beroeps Begeleidende Leerweg

Voor een bedrijf dat leerlingen binnen Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) detacheert bij bedrijven in de installatietechniek en elektrotechniek, zoeken wij een bedrijfsarts voor 1 dagdeel per 2 weken in Oost-Brabant (Den Bosch of Veldhoven) en 1 dagdeel per 2 w...

Immediator kantoor-3
Horeca banner bedrijfsarts 2
Horeca banner bedrijfsarts 2

Zorginstelling Philadelphia

Gezocht: Zelfstandig gevestigde (bedrijfs)arts voor 4 uur per week (of 8u om de week) in de regio Sneek.

Bij Philadelphia werken we met een team van artsen verdeeld over het land. 4x per jaar vindt er een intervisie plaats met de artsen en Philadelphia. Spreekuren vinden op locatie plaats, maar zijn ook deels op afstand in te vullen. Inzet kan ingevuld worden door een bedrijfsarts, basisarts of een AIOS die in het 2e deel van de opleiding zit. Supervisie wordt geregeld. Ook zijn er mogelijkheden voor een opleidingsplek. Interesse? Neem dan met ons contact op via info@immediator.nl.