Immediator kantoor-banner 7

Welkom op immediator.nl

Wat vinden onze klanten van ons

Referenties

Benieuwd naar hoe andere organisaties de samenwerking met Immediator ervaren? Lees hier wat klanten van ons vinden. 

Immediator kantoor-27
Immediator kantoor-27

AIOS gezocht

AIOS gezocht voor de opleiding tot bedrijfsarts

Wij hebben weer ruimte bij onze opleiders voor het opleiden van een AIOS in iedere regio van Nederland. Als ZZP’er, maar ook in loondienst zijn er mogelijkheden.

Wat bieden wij?

Zeer ervaren opleiders die als zelfstandig gevestigde bedrijfsarts naast hun ervaring in de bedrijfsgeneeskunde ook hun ervaringen als ondernemer met je kunnen delen. En natuurlijk de persoonlijke ondersteuning vanuit Immediator door de projectassistentes en consultants. In onze opdrachten werk je als bedrijfsgeneeskundig adviseur bij grote organisaties die volgens het eigen regie model in de maatwerkregeling werken en hierbij de gedragsmatige visie ondersteunen. Ervaring in de arbodienstverlening is een pré.

Heb je interesse? Stuur ons een bericht voor meer informatie."

Horeca banner bedrijfsarts 2

Zorginstelling Philadelphia

Gezocht: Zelfstandig gevestigde (bedrijfs)arts.

Voor onze klant Philadelphia zoeken wij zelfstandig gevestigde (bedrijfs)artsen in regio Oost voor 8 uur per week. Het betreft locatie Apeldoorn. 

Bij Philadelphia werken we met een team van artsen verdeeld over het land. 4x per jaar vindt er een intervisie plaats met de artsen en Philadelphia. Spreekuren vinden op locatie plaats, maar zijn ook deels op afstand in te vullen. Inzet kan ingevuld worden door een bedrijfsarts, basisarts of een AIOS die in het 2e deel van de opleiding zit. Supervisie wordt geregeld. Ook zijn er mogelijkheden voor een opleidingsplek. Interesse? Neem dan met ons contact op via info@immediator.nl.

Horeca banner bedrijfsarts 2
Immediator kantoor-3
Immediator kantoor-3

Bedrijfsarts gezocht voor jonge doelgroep binnen Beroeps Begeleidende Leerweg

Voor een bedrijf dat leerlingen binnen Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) detacheert bij bedrijven in de installatietechniek en elektrotechniek, zoeken wij een bedrijfsarts voor 1 dagdeel per 2 weken in Oost-Brabant (Den Bosch of Veldhoven) en 1 dagdeel per 2 weken in Midden (Amersfoort of Utrecht)

Het bedrijf heeft totaal ongeveer 750 leerlingen en daarnaast 250 stafmedewerkers. Leeftijd van de leerlingen is voornamelijk tussen 17 en 21 jaar. Verzuimgesprekken gaan vaak over gedrag van scholier naar medeweker. Veel jongeren van allochtone afkomst. Er is veel sprake van burn-out klachten, psychische klachten, geldproblematiek en verslavingsproblematiek. Verzuim ligt nu tussen 5 en 6 %. Er is veel kort verzuim.

Ben je een geregistreerd bedrijfsarts, een AIOS in het 2e deel van je opleiding of een basisarts met ervaring in de arbodienstverlening en heb je interesse? Neem dan contact op met Karianne Verburg voor meer informatie via 088 - 031 3270.