Immediator kantoor-32

Welkom op immediator.nl

Inspiratie

“Ondersteuning op maat, ook voor onze bedrijfsartsen”

8/11/2022 12:00:00 AM

Indra: “Regelmatig krijg ik de vraag ‘wat doe jij voor werk?’. Projectassistente zegt vrij weinig over de inhoud van de functie. Mijn reactie?

Immediator brengt opdrachtgever en bedrijfsarts bij elkaar. Als projectassistente zorg ik er samen met mijn collega Brigitta voor dat alles op rolletjes loopt zodat de artsen aan de slag kunnen. Het opstellen van overeenkomsten, het inrichten van systemen en het ondersteunen bij overdracht van medische dossiers hoort hierbij. Maar vooral ook het ondersteunen van bedrijfsartsen. Ze trekken aan de bel als er vragen zijn over bijvoorbeeld het gebruik van de verschillende systemen. Wij staan onze artsen met plezier te woord en als wij het niet zelf op kunnen lossen dan maken wij een brug naar de juiste persoon, zodat de arts snel weer op weg is.”

Ondersteunen van de werkgever, maar ook van de bedrijfsarts

Bij Immediator bieden wij niet alleen werkgevers ondersteuning op maat door een match tussen de wensen van de organisatie en de bedrijfsarts te zoeken, maar ondersteunen we onze bedrijfsartsen ook op individueel niveau. Zo kunnen zij zich focussen op het werk. Zo ook een paar weken geleden, toen is er een nieuwe bedrijfsarts gestart op een aantal projecten.  Van e-mailadres tot urenportaal en het medisch systeem “Track Medic” wordt ingericht en geactiveerd.

Indra: “Na een paar telefoongesprekken met Peter bleek het toch handig om even met hem mee te kijken naar alle systemen. Dus op een zonnige woensdagochtend ben ik naar het mooie Zutphen afgereisd. Zo leuk om het gezicht achter de telefoonstem te zien! We zijn daarna achter de laptop gekropen om de systemen in te richten op zijn laptop. Onder meer het urenportaal en de mailbox liepen we door. Met lichte ondersteuning van onze ICT support op afstand. Als laatste samen met Peter door Track Medic heen gelopen, gekeken hoe dossiers worden opgebouwd, zodat hij goed aan de slag kon.

Als afsluiter nog een kop thee en toen weer op weg naar huis vol energie van een geslaagde ochtend. Het aanbieden van ‘ondersteuning op maat’ maakt mijn functie nog leuker!”

Ook zorgeloos aan de slag?

Bent u als bedrijfsarts ook opzoek naar niet alleen de juiste match naar de opdrachtgever maar ook met de organisatie? En wilt u zich geen zorgen hoeven maken over de randzaken? Neem dan contact op met Immediator via 088 – 031 32 70 en sluit u aan.

Immediator - Ondersteuning op maat

Laatste nieuws