Immediator team-29-2

Welkom op immediator.nl

Inspiratie

10-jarig jubileum Evelien Ottink

5/16/2023 12:00:00 AM

13 mei was het zover! Dan werk ik, Evelien Ottink, al weer tien jaar bij Immediator. Na wat research ontdek ik dat het ook wel kristal, staal, tin of roos jubileum wordt genoemd. En zelfs elf jaar heeft een betekenis: koraal en staal. Twaalf jaar staat voor linnen en zijde. Het is maar wat je er zelf bij bedenkt. Het is meer een moment om even stil te staan bij hoe het allemaal begon en waar we nu staan. Ik ga er zeker nog een paar jaar voor, wat het ook voor naam of betekenis mag hebben!

Verleden

Wat vliegt de tijd! Zie me nog op een congres van SZW in Den Haag Reijer, de voormalig eigenaar van Immediator, tegen het lijf lopen. Ik was net met mijn gezin naar Brabant verhuisd en aan het oriënteren op een nieuwe baan in een nieuwe woonomgeving is dan vooral netwerken. Dat lukte, vanzelfsprekend. Een paar weken later zat ik bij Dianne in Eindhoven aan de Luchthavenweg aan tafel. Direct een goede klik. Die PSV deurmat moest ik wel even aan wennen. De inhoud van het werk was mij bekend. Wat mij over streep trok om te komen werken voor Immediator was het pionieren.  Samen bedienden we de eerste jaren heel Nederland. We startten met ongeveer 65 bedrijfsartsen in ons bestand, en beseffend dat het er nu tussen de 200 en 300 zijn, maakt me trots. Het team is inmiddels gegroeid naar vier consultants en drie toppers op de binnendienst. Dianne is bij de verkoop van Immediator vier jaar geleden iets nieuws opgestart en ik heb toen haar stokje overgenomen als eindverantwoordelijke voor Immediator binnen paraDIGMA groep. 

Heden

Nog steeds stap ik iedere dag vol energie mijn bed uit om weer aan de slag te gaan met de uitdagingen die zich die dag aandienen. Niets is leuker dan een goede match creëren tussen een bedrijfsarts en een opdrachtgever die elkaar aanvullen in de uitdaging waar ze samen voor staan. Vanochtend nog kreeg ik te horen dat de eerste indruk van een nieuwe opdracht zo positief was dat de bedrijfsarts al zin heeft in volgende week voor deze opdrachtgever. Daar doen we het voor. Inmiddels zijn de eerste bedrijfsartsen via Immediator opgeleid en hebben hun diploma gehaald. Erg leuk om afgelopen jaren het opleiden van bedrijfsartsen goed op poten te zetten en zo ook andere doelstellingen te realiseren om kwaliteit op alle fronten te verbeteren!

Toekomst

De mooie resultaten van Immediator en de groei die we jaarlijks laten zien, zijn natuurlijk te danken aan het gehele team. Een team dat, net als ik, iedere dag weer vol enthousiasme aan de slag gaat om de bedrijfsartsen te ontlasten en werkgevers op weg helpen met alle uitdagingen die behoud van regie stimuleren. Ook zijn er nog genoeg uitdagingen voor de komende jaren. Gelukkig maar. Voor mij alle reden om hier lekker mee aan de slag te gaan en zo voor de volgende leuke jubileumjaren te gaan!


Wilt u ook weten waar Immediator om draait? Neem dan eens een kijkje op onze website en wie weet kunnen onze consultants u ondersteunen bij het vinden van de beste match tussen organisatie en bedrijfsarts.

Laatste nieuws