Immediator kantoor-46

Welkom op immediator.nl

Inspiratie

Schrijf je nu in voor de Excelleersessie 'Psycholoog in taakdelegatie' op 22 juni

6/2/2022 12:00:00 AM

De datum voor onze volgende excelleersessie ‘de psycholoog in taakdelegatie’ is bekend!

Onze volgende excelleersessie staat weer gepland. Op woensdag 22 juni a.s. staat ‘de psycholoog in taakdelegatie’ op het programma en hiervoor nodigen wij jullie graag uit. Dit keer in Rotterdam! Meld je snel aan want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Deze excelleersessie wordt verzorgd door Jessica Torrente.
 

Psycholoog in taakdelegatie

Het werken met een taakgedelegeerde is niets nieuws. Wat als je met een psycholoog in taakdelegatie werkt? Wat zijn voordelen en wat zijn nadelen? Gaat het om de mens, om de re-integratie of om regels en wetgeving. Op 22 juni gaat Jessica Torrente hier samen met de bedrijfsartsen verder op in.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Highlights actuele wetgeving.
 • Weer even scherp krijgen met elkaar; de NVAB richtlijn psychische klachten.
 • De andere kijk op psychische klachten met inachtneming van de NVAB richtlijn.
 • Gericht demedicaliseren van psychische klachten in de bedrijfsgeneeskunde; kan dat? is het wenselijk? hoe kijken we hier met elkaar tegenaan?
 • De visie en werkwijze van PSION bij psychische klachten… hoe past dit in het plaatje en in de samenwerking bedrijfsarts-psycholoog-werkgever?
 • Psycholoog in taakdelegatie, hoe kijken we hiernaar vanuit 3 perspectieven:
  • het begeleiden van de mens en het bevorderen van diens algehele welzijn   → taken, rollen, verantwoordelijkheden; hoe kan een samenwerking eruit zien?
  • het succesvol vormgeven van de re-integratie → taken, rollen, verantwoordelijkheden; hoe werken bedrijfsarts, psycholoog en werkgever samen?
  • actuele regels en wetgeving → taken, rollen, verantwoordelijkheden; welk stuk hoort qua wetgeving bij de bedrijfsarts en wat kan bij de psycholoog?


Het (interactieve) programma duurt twee uur, inclusief pauze, en start om 19.00 uur. Vanaf 17.00 uur ben je welkom op onze locatie in Rotterdam en kun je tot 19.00 uur een hapje eten en bijpraten/netwerken met collega bedrijfsartsen en natuurlijk met ons.

Voor deze sessie worden twee accreditatiepunten toegekend.

Inschrijven

Wij hanteren een maximaal aantal deelnemers. Wees er dus snel bij en meld je aan via info@immediator.nl en vermeld daarbij dat het gaat om een aanmelding voor de sessie van woensdag 22 juni. Ken je een collega bedrijfsarts die ook geïnteresseerd is in dit onderwerp, laat het ons dan weten. Wanneer je je hebt aangemeld rekenen wij op je komst.

Laatste nieuws