Immediator kantoor-43

Welkom op immediator.nl

Inspiratie

Schrijf je nu in voor de Excelleersessie BAR-instrument op 12 mei

5/3/2022 12:00:00 AM

Onze volgende excelleersessie staat weer gepland. Op donderdag 12 mei a.s. staat het 'BAR-instrument' op het programma en hiervoor nodigen wij jullie graag uit. Dit keer in Eindhoven! Meld je snel aan want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.  Deze excelleersessie wordt verzorgd door Petie Bezemer.
 

BAR-Instrument

Het BAR-instrument is een hulpmiddel wat bedoeld is voor de beschrijving van arbeidsbelastbaarheid en re-integratiemogelijkheden (BAR-instrument). Het instrument en de bijbehorende multidisciplinaire leidraad worden de komende jaren doorontwikkeld.

Tijdens deze sessie op 12 mei krijg je achtergrondinformatie betreft het BAR-instrument en ga je actief aan de slag met het instrument om het te ervaren. Je krijgt informatie over:
 

  • Wat is de BAR?
  • Waarom is het ontwikkeld?
  • Hoe ziet het instrument eruit?

Daarna ga je ervaren hoe het werkt waarin je in groepsverband gaat werken aan een tweetal casussen. De twee casussen worden dan uitgebreid nabesproken.


Het (interactieve) programma duurt twee uur, inclusief pauze, en start om 19.00 uur. Vanaf 17.00 uur ben je welkom op onze locatie in Eindhoven en kun je tot 19.00 uur een hapje eten en bijpraten/netwerken met collega bedrijfsartsen en natuurlijk met ons.
Voor deze sessie worden twee accreditatiepunten toegekend.
 

Inschrijven

Wij hanteren een maximaal aantal deelnemers. Wees er dus snel bij en meld je aan via info@immediator.nl en vermeld daarbij dat het gaat om een aanmelding voor de sessie van 12 mei. Ken je een collega bedrijfsarts die ook geïnteresseerd is in dit onderwerp, laat het ons dan weten. Wanneer je je hebt aangemeld rekenen wij op je komst.

 
Een week van tevoren sturen wij het programma en een routebeschrijving. Mocht je vragen hebben dan kun je die sturen naar info@immediator.nl. Wij kijken er naar uit jullie op 12 mei weer te zien en spreken!

Laatste nieuws