Immediator kantoor-46

Welkom op immediator.nl

Inspiratie

Kijkje achter de schermen: Hoe ziet een typische ‘Immediator’ werkdag eruit?

9/23/2021 12:00:00 AM

Brigitta en Indra werken inmiddels al een aantal jaar, met plezier als projectassistentes bij Immediator. Geen dag is hetzelfde voor hen. Altijd al benieuwd geweest wat zij precies doen? Zij vertellen u wat hun baan zo leuk maakt!   

De spin het web

‘Onze belangrijkste taak als projectassistente is het ondersteunen van bedrijfsartsen en consultants. Wij werken onder taakdelegatie van de bedrijfsarts en zorgen ervoor dat bedrijfsartsen zich voornamelijk bezig kunnen houden met het ondersteunen van werkgevers en het houden van spreekuren. Wij verwerken medische informatie, die we ontvangen vanuit de bedrijfsarts, in het medisch dossier en doen de financiële administratie. Daarnaast zorgen wij voor een goede start van bedrijfsartsen bij (nieuwe) klanten.”

Om dit goed te laten verlopen zijn er enkele, maar belangrijke acties nodig:

  • Wij maken een project aan waarin we alle basisinformatie van de werkgever en/of contactpersoon kunnen verwerken;
  • Richten het medische systeem voor de bedrijfsarts in;
  • Begeleiden een goede dossier overdracht vanuit de voorgaande bedrijfsarts.

Ondersteuning nieuwe bedrijfsartsen

Brigitta en Indra zijn ook verantwoordelijk voor het ondersteunen van nieuwe bedrijfsartsen, zodat zij goed van start kunnen gaan. “Wij willen, net als de nieuwe artsen, zo snel mogelijk aan de slag gaan. Dit betekent dat de bedrijfsarts, na een duidelijke uitleg over de systemen, alle benodigde informatie krijgt over de klanten. Zo komen zij niet voor verrassingen te staan en hoeft de klant niet eerst enkele uren te besteden aan het uitleggen van eerdere situaties.”

Enorm veel werkplezier!

Indra: “De meeste energie haal ik uit de contacten met een blije bedrijfsarts die ik heb kunnen helpen bij een vraag en het uit handen nemen van werk bij onze consultants. De meiden van Immediator zijn hele fijne collega’s, we hebben veel plezier met elkaar in het werk dat wij doen.”

“Het leukste van mijn werk vind ik het ontzorgen van de bedrijfsartsen en het ondersteunen en overleggen met onze consultants. We hebben een erg fijn en gezellig team waar ik iedere dag met heel veel plezier mee samenwerk. De afwisseling en de warme contacten maakt mijn baan voor mij geweldig!” Aldus Brigitta.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Immediator of werken bij? Bekijk dan de website, maak kennis met ons team en lees meer over onze dienstverlening. U kunt ook altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier op de website, bellen naar 088 – 031 32 70 of een mail sturen naar info@immediator.nl. Wij helpen u graag verder!

Laatste nieuws