Immediator kantoor-43

Welkom op immediator.nl

Inspiratie

Een succesvolle re-integratie bij Immediator!

10/6/2022 12:00:00 AM

Februari 2022, de werkzaamheden voor Brigitta en Indra, onze projectassistentes, namen steeds meer toe. Allerlei projecten die ze graag uitgevoerd wilden hebben bleven liggen, want de core business: het ondersteunen van de artsen, ging uiteraard voor.

Samenwerking met Optios

Zo ontstond het idee om op zoek te gaan naar een re-integratie kandidaat ter ondersteuning. Een win-win situatie: de kandidaat een fijne plek om weer werkritme op te kunnen bouwen en wij extra handen voor alle projecten. Consultant Miranda was er al bekend mee vanuit haar vorige werkgever en was zeer positief over deze ervaring. Op deze manier kun je kandidaten een mooie, tijdelijke plek bieden. Zo hebben we bij zusterlabel Optios, de expert binnen paraDIGMA groep als het gaat om re-integratie en loopbaanbegeleiding, het balletje op gegooid. Wellicht dat er iemand momenteel in een spoor 2 traject zit en werkervaring wilt opdoen.

En zo bleek: zij hadden een re-integratie kandidaat, Melissa. Het bood haar een kans om weer in het werkritme te komen en rustig haar uren uit te breiden. Met Miranda als begeleider vanuit Immediator gingen ze samen kijken naar passende mogelijkheden.

Succesvolle re-integratie

Een mooie en fijne samenwerking werd gestart! Brigitta en Indra waren blij met alle hulp van Melissa. En Melissa was erg blij met deze kans. De werkzaamheden gingen goed en beetje bij beetje werden haar uren uitgebreid. Door de uitval en het herstelproces was Melissa ook gaan nadenken over wat zij nu echt belangrijk vond in een baan en wat zij daarin wilde op de lange termijn. Voor haar werd duidelijk dat terugkeren naar haar oude functie bij Optios geen mogelijkheid was. Samen met haar begeleider vanuit Optios is Melissa gaan kijken naar de mogelijkheden en opties voor verdere uitbreiding.

Bij Immediator werd ook al snel duidelijk dat Melissa onmisbaar was. Door de groei van Immediator, het meer ondersteunen van de bedrijfsartsen en het oppakken van diverse projecten, werd duidelijk dat definitieve uitbreiding van projectassistentie nodig was. Melissa was erg enthousiast over het ondersteunen van Immediator, dus het werd al snel duidelijk. Immediator is een collega rijker! 

In oktober 2022 is Melissa officieel gestart. Melissa past goed in het team van Immediator en versterkt daarmee de projectassistentie. Maar het allermooiste is dat Melissa weer volledig is gere-integreerd en vol energie en plezier aan het werk kan. Het team van Immediator is trots op deze succesvolle re-integratie en samenwerking binnen de labels van paraDIGMA groep.

Onderdeel van paraDIGMA groep

Immediator is onderdeel van paraDIGMA groep: een innovatieve en trendsettende groep van samenwerkende bedrijven met expertise op alle deelgebieden van Duurzame Inzetbaarheid. Wilt u meer weten over deze samenwerking? Ga dan naar onze website voor meer informatie. 

Laatste nieuws