Immediator kantoor-15 banner 1

Welkom op immediator.nl

Nieuwegein en Rotterdam

Consultant

Regio Rotterdam/Amsterdam

Ben jij dé adviseur die we zoeken? Servicegericht en een netwerker die ervan geniet om de spin in het web te zijn om zowel onze klanten als onze bedrijfsartsen en andere professionals te matchen en optimaal in positie te brengen? Kun je goed zelfstandig werken maar vind je het ook leuk om met collega’s van verschillende afdelingen samen te werken? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die we zoeken! Benieuwd? Lees dan snel verder en solliciteer op de vacature consultant bij Immediator.

Jouw nieuwe baan

Als consultant bij Immediator ben je verantwoordelijk voor je eigen klantportefeuille in je eigen regio. Werving van bedrijfsartsen, verzekeringsartsen, taakgedelegeerden en verzuimcoaches. Het is belangrijk dat je energie krijgt van het onderhouden van een goede relatie met deze professionals. Kennis over arbodienstverlening en de wetgeving is vereist. Je voert gesprekken met klanten en professionals en maakt offertes en analyses. Je zorgt ervoor dat de professionals op de juiste plek terecht komen en helpt hen waar nodig. Regelmatig contact met de professionals en de klanten maken je werk heel afwisselend. Daarnaast kun je ook een bijdrage leveren aan interne projecten of bijscholing. Binnen paraDIGMA groep werk je samen met de andere labels om voor de klanten een mooi totaal plaatje te bieden rondom duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, preventie en re-integratie. Jouw verantwoordelijkheden worden groter naarmate jouw zelfstandigheid in het werk groeit.

Benieuwd hoe een werkdag van een Consultant van Immediator eruit ziet? Lees dan hier het artikel van Evelien.
 

Wat breng je mee?

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en hebt minimaal 5 jaar aantoonbare en relevante werkervaring, bij voorkeur op het gebied van casemanagement, Arbo of HRM. Je bent proactief, nieuwsgierig, servicegericht en je neemt verantwoordelijkheid. Je hebt interesse in mensen, je bent in staat om resultaatgericht te werken en je hebt een commerciële drive. Daarnaast ben je communicatief sterk en kun je goed samenwerken. 

Wie zijn wij?

Immediator is onderdeel van paraDIGMA groep: de moedermaatschappij met meerdere opererende labels, gespecialiseerd in duurzame inzetbaarheid. De labels van paraDIGMA groep werken nauw met elkaar samen. Met 900+ geweldige collega’s maken we het verschil op gebied van mens, werk en gezondheid door heel Nederland. Wij zijn ondernemend, hebben passie voor wat we doen, stimuleren anders denken en geven vrijheid om jouw eigen pad te volgen.


Immediator zet sinds 2004 zelfstandig gevestigde, gecertificeerde bedrijfsartsen in bij organisaties. We zijn een netwerkorganisatie De laatste jaren zijn daar ook taakgedelegeerden, verzuimcoaches en artsen in opleiding bij gekomen. Het gaat vaak om grote werkgevers die, als het gaat om verzuim en duurzame inzetbaarheid, de regie in eigen handen willen nemen. Samen met de klant en de professionals maken we een plan van aanpak zodat de werkgever kan groeien in het nemen van regie.

Hier ligt onze passie. De professionals zijn vooral adviseur en sparringpartner, zowel binnen als buiten de spreekkamer. Immediator is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk van meer dan 260 bedrijfsartsen en een tiental coaches en taakgedelegeerden die geloven in het eigen-regiemodel. 
 

Wat hebben wij jouw te bieden?


Wij bieden je een leuke uitdaging in een klein, informeel team waarin je jezelf kunt ontwikkelen tot specialist op het gebied van verzuimmanagement. De lijntjes zijn kort en je hebt een eigen klantenportefeuille waar je van A tot Z verantwoordelijk voor bent. Uiteraard met ondersteuning van jouw collega’s!

Daarnaast bieden wij:
•    Een uitdagende functie in een ambitieuze werkomgeving;
•    Verbinding met collega’s door sportieve challenges, teamoverleggen en vrijdagmiddagborrels;
•    Marktconform salaris, afhankelijk van je werkervaring en leeftijd;
•    Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon zodat jij je functie zo goed mogelijk kunt uitoefenen;
•    27 vakantiedagen op basis van 40 uur (plus wat jij extra nodig hebt);
•    Collectieve pensioensverzekering;
•    Mobiliteitsregeling op maat;
•    Vast contract na 2 maanden proeftijd;
•    Een werkcultuur op basis van vertrouwen;
•    Volop mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen en door te groeien in de organisatie.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden? En ben jij klaar voor de overstap en ga je voor de #carrièreshift? Solliciteer dan naar de functie van Consultant.

Heb je eerst nog wat verdiepende vragen voordat je gaat solliciteren? Geen probleem, je mag altijd contact opnemen met onze enthousiaste collega’s van Recruitment, of stuur een mail naar recruitment@paradigma.nl.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Hoe te solliciteren?
Bij paraDIGMA groep zijn wij oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Dat roepen we niet alleen, maar zo richten wij ook onze sollicitatieprocedure in. Om die reden maken wij geen gebruik van motivatiebrieven, maar stellen wij jou direct de vragen die ons een beeld van jou geven. Uiteindelijk is dat voor ons het belangrijkst.
Om verder te gaan in de procedure, ontvangen wij graag antwoorden op de onderstaande vragen samen met je cv:

 

Solliciteer op deze functie

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.