Immediator kantoor-15 banner 1

Welkom op immediator.nl

Nieuwegein en Rotterdam

Consultant

Ben jij dé adviseur die we zoeken? Servicegericht en een netwerker die ervan geniet om de spin in het web te zijn om zowel onze klanten als onze bedrijfsartsen en andere professionals te matchen en optimaal in positie te brengen? Kun je goed zelfstandig werken maar vind je het ook leuk om binnen de groep waar we onder vallen samen te werken? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die we zoeken! Benieuwd? Lees dan snel verder en solliciteer op de vacature consultant bij Immediator.

Jouw nieuwe baan als Consultant bij Immediator

Immediator is een arbodienstverlener en een netwerkorganisatie gericht op ontwikkeling naar meer eigen regie in organisaties. De consultants zijn de spil tussen de excellente zelfstandig gevestigde bedrijfsartsen, taakgedelegeerden en coaches verzuim en re-integratie en wij adviseren onze klanten over hoe de groei naar meer eigen regie het beste vorm te geven. Bij Immediator ben jij verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille, werving van bedrijfsartsen en heb je goed contact met veel van onze professionals. Kennis over de wereld van consultancy en arbodienstverlening is daarom heel belangrijk. Je voert als consultant gesprekken met klanten en professionals, maakt offertes en analyses.

Wat breng je mee?

Naast een HBO diploma (bij voorkeur in de richting van psychologie, HRM, bedrijfskunde of hospitality) en minimaal 5 jaar aantoonbare en relevante werkervaring (bij voorkeur op het gebied van casemanagement, Arbo of HRM), ben jij proactief, nieuwsgierig en servicegericht en neem jij jouw verantwoordelijkheid. Ook ben je geïnteresseerd in menselijk gedrag, in staat om resultaatgerichte te werken en heb je een commerciële drive. Niet te vergeten: je bent communicatief sterk en je kunt goed samenwerken. Niet alleen met collega’s, maar ook met de bedrijfsartsen, taakgedelegeerden, coaches en klanten.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden je een leuke uitdaging in een klein, informeel team waarin je jezelf kunt ontwikkelen tot specialist op het gebied van verzuimmanagement. De lijntjes zijn kort en je hebt een eigen klantenportefeuille waar je van A tot Z verantwoordelijk voor bent. Uiteraard met ondersteuning van jouw collega’s!

Daarnaast bieden wij:

  • Een uitdagende functie in een ambitieuze werkomgeving;
  • Verbinding met collega’s door sportieve challenges, teamoverleggen en vrijdagmiddagborrels;
  • Marktconform salaris, afhankelijk van je werkervaring en leeftijd;
  • Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon zodat jij je functie zo goed mogelijk kunt uitoefenen;
  • 27 dagen op basis van 40 uur (plus wat jij extra nodig hebt);
  • Collectieve pensioensverzekering;
  • Mobiliteitsregeling op maat;
  • Vast contract na 2 maanden proeftijd;
  • Een werkcultuur op basis van vertrouwen;
  • Volop mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen en door te groeien in de organisatie.

Wie zijn wij?

Immediator is onderdeel van paraDIGMA groep: de moedermaatschappij met meerdere opererende labels, gespecialiseerd in duurzame inzetbaarheid. De labels van paraDIGMA groep werken nauw met elkaar samen. Met 900+ geweldige collega’s maken we het verschil op gebied van mens, werk en gezondheid door heel Nederland. Wij zijn ondernemend, hebben passie voor wat we doen, stimuleren anders denken en geven vrijheid om jouw eigen pad te volgen.

Immediator zet zelfstandig gevestigde, gecertificeerde bedrijfsartsen in bij organisaties die, als het gaat om verzuim en duurzame inzetbaarheid, de regie in eigen handen willen nemen. In samenwerking met de bedrijfsarts en consultant wordt er een plan gemaakt zodat de organisatie kan groeien in het nemen van de eigen regie. Als bedrijfsarts bij Immediator ben je naast arts, ook adviseur, sparringpartner en coach, zowel binnen als buiten de spreekkamer.

Solliciteren?

Heb jij interesse in deze functie voor Consultant? Vul onderstaand sollicitatieformulier in zijn geheel in, aangevuld met CV en motivatiebrief. Heb je eerst nog wat verdiepende vragen voordat je gaat solliciteren? Geen probleem, je mag altijd contact opnemen met onze enthousiaste collega van Recruitment, of stuur een mail naar recruitment@paradigma.nl

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Solliciteer op deze functie

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.