Immediator-8

Welkom op immediator.nl

Excelleersessie 'Obesitas en werk'
Excelleersessie 'Obesitas en werk'

Locatie Nieuwegein

Op donderdag 2 november a.s. staat 'obesitas en werk’ op het programma van onze excelleersessie op onze locatie in Nieuwegein. Deze sessie zal verzorgd worden door Saskia Schrauwen en Kobus Dijkhorst van de Nederlandse Obesitas Kliniek

Obesitas

Mensen met obesitas lijden aan ernstig overgewicht. Door obesitas kunnen gezondheidsproblemen ontstaan met mogelijk ernstige gevolgen. Daarnaast heeft obesitas ook sociale en economische gevolgen.

Alledaagse activiteiten zoals werken, het huishouden doen, sporten en spelen met kinderen kunnen erg moeilijk en soms zelfs onmogelijk worden. Psychische problemen, een laag zelfbeeld en depressies komen relatief vaak voor. Verder heeft de ziekte ook een maatschappelijke impact, bijvoorbeeld door uitval op het werk.

In deze sessie over obesitas word je meegenomen in obesitas in verhouding tot verzuim. Je krijgt inzichten in het probleem overgewicht en obesitas, de invloed op belastbaarheid en mogelijke oplossingen.

Het programma duurt twee uur, inclusief pauze, en start om 19.00 uur. Vanaf 17.00 uur ben je welkom en kun je tot 19.00 uur een hapje eten en bijpraten/netwerken met collega bedrijfsartsen en natuurlijk met ons.

 

Voor deze sessie worden er twee accreditatiepunten toegekend.

 

Wil je hierbij zijn? Meld je dan aan via info@immediator.nl o.v.v. excelleer 2 november.

Let op: er is een maximum aantal deelnemers, dus wees er snel bij.