Home - Werkgevers

IMMEDIATOR

Excellente Bedrijfsartsen

Over onsContact

Waar wij u mee kunnen en willen helpen

Heeft u behoefte aan een bedrijfsarts, die goed weet te werken binnen het eigen-regiemodel? Wij kunnen u daar mee helpen.
Vindt u het lastig om het eigen-regiemodel in uw organisatie te implementeren? Wij bieden u de kennis en kunde.
Heeft u behoefte aan een adviseur, coach en sparringpartner dicht bij u? Dit bieden wij u graag met een betrokken consultant, naast de eventuele inzet van een bedrijfsarts.
Heeft u vragen en uitdagingen op het gebied van verzuim en inzetbaarheid? Dit geeft ons veel energie om mee aan de slag te gaan.

Onze voordelen

Immediator is uniek in haar aanpak van het bieden van een bedrijfsarts in combinatie met een consultant om u te begeleiden in uw groeimodel. Als klant van Immediator heeft u één aanspreekpunt, dat is wel zo overzichtelijk! U kunt bij haar terecht met al uw vragen over organisatorische zaken, maar ook als het gaat om het meedenken over de groei naar eigen regie. Met onze achtergrondkennis van zowel het gedragsmodel als eigen regie en de randvoorwaarden voor een goede implementatie hiervan, kunnen we u optimaal ondersteunen.

Eigen-regiemodel

Immediator plaatst (zelfstandig gevestigde)  geregistreerde bedrijfsartsen in organisaties die graag zelf de regie nemen in de aanpak van verzuim. Ook wel het eigen-regiemodel genoemd. We zijn dus geen arbodienst. Onze klanten werken altijd volgens de maatwerkregeling. De rolverdeling met de bedrijfsarts als adviseur voor alle lagen van de organisatie is anders dan traditioneel in Nederland gebruikelijk was. Maar eigenlijk is deze rolverdeling logisch. Als verzuim over keuzes gaat, dan ligt het gesprek hierover in eerste instantie bij leidinggevende en medewerker.

Onze diensten

Inzet bedrijfsarts

Immediator is de juiste dienstverlener voor u om te faciliteren bij bovenstaande vragen. We zijn de uitvinder van het eigen regie model en weten als geen ander wat er allemaal bij komt kijken: van spreekuurplanning en agendabeheer tot de goede dialoog tussen leidinggevende. We zorgen niet alleen dat u de juiste bedrijfsarts krijgt, maar zijn ook uw steun en toeverlaat bij de implementatie of doorontwikkeling van eigen regie.
Lees meer

Damage Control

Voor organisaties met een hoog verzuim – dat veroorzaakt wordt door langdurig verzuim met vaak lastige dossiers – waar op korte termijn oplossing gewenst is, bieden wij ‘Damage Control’. Een dergelijke interventie leidt regelmatig tot de oplossing van verzuimdossiers op korte termijn.
Lees meer

Onze visie

Onder duurzame inzetbaarheid verstaan wij dat medewerkers gedurende hun hele loopbaan gemotiveerd zijn en het vermogen hebben om de gewenste werkprestatie te (blijven) leveren. Naast voldoende fysieke en mentale belastbaarheid is het belangrijk dat de werknemer het vermogen en de wil heeft en de verantwoordelijkheid neemt om zijn kennis en vaardigheden op peil te houden en af te stemmen op een voortdurende veranderende werkcontext. Daarom beschouwen wij duurzame én ook directe inzetbaarheid vooral als een zaak van houding en gedrag.

0

Aantal klanten

0

Onze score

0

Aantal artsen in bestand