Opleidingen

Opleidingen


Wij vinden het belangrijk om bijeenkomsten voor bedrijfsartsen te organiseren. Deze bijeenkomsten hebben een groot inhoudelijk aspect, maar zijn ook bedoeld om te netwerken met bedrijfsarts-collega’s en de consultants van Immediator. We organiseren zelf excelleersessies en intervisies.

 

Vanwege de corona, staan alle bijeekomsten even ON HOLD.

 

Excelleersessies

Wij organiseren jaarlijks drie keer een excelleersessie voor bedrijfsartsen. Het is onze bedoeling om met deze periodieke, interactieve sessies de professionals op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in ons werkveld. Elke excelleersessie zullen wij een relevant onderwerp centraal stellen.

Intervisies

Voor de bedrijfsartsen organiseren we komend jaar 4 intervisie sessies. In deze sessies wordt aan de hand van ingebrachte casussen de kennis en vaardigheden van het gedragsmodel opgefrist en aangescherpt. De intervisie wordt geleid door Waldo Falke.

Workshops, masterclasses en opleidingen

Wij bieden ook de mogelijkheid om je als professional, zowel (bedrijfs)artsen en HR professionals, verder te ontwikkelen in je vakgebied. Denk aan thema’s op het gebied van de gedragsmatige visie, maar ook andere, relevante thema’s voor HR.