Opleidingen

Opleidingen

 

Wij vinden het belangrijk om bijeenkomsten voor bedrijfsartsen te organiseren. Deze bijeenkomsten hebben een groot inhoudelijk aspect, maar zijn ook bedoeld om te netwerken met bedrijfsarts-collega’s en de consultants van Immediator. We organiseren zelf excelleersessies en intervisies. Via Falke & Verbaan organiseren wij masterclasses en andere workshops. Daarnaast organiseert onze zusterorganisatie Falke & Verbaan opleidingen en bijeenkomsten voor HR professionals.

 

Excelleersessies

Wij organiseren jaarlijks drie keer een excelleersessie voor bedrijfsartsen. Het is onze bedoeling om met deze periodieke, interactieve sessies de professionals op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in ons werkveld. Elke excelleersessie zullen wij een relevant onderwerp centraal stellen.

Intervisies

Voor de bedrijfsartsen organiseren we komend jaar 4 intervisie sessies. In deze sessies wordt aan de hand van ingebrachte casussen de kennis en vaardigheden van het gedragsmodel opgefrist en aangescherpt. De intervisie wordt geleid door Waldo Falke.

Workshops & Masterclasses

Wij bieden ook de mogelijkheid om je als professional verder te ontwikkelen in je vakgebied.