Consultant Immediator

Ben jij een echte adviseur? Servicegericht? Een netwerker die ervan geniet om de spin in het web te zijn en zowel onze klanten als onze bedrijfsartsen optimaal in positie te brengen? Kun je goed zelfstandig werken , maar ben tegelijkertijd ook een teamplayer? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die we zoeken in ons team van 4 gedreven en gezellige consultants bij Immediator.
Wij zijn een arbodienstverlener en een netwerkorganisatie , gericht op ontwikkeling naar meer eigen regie in organisaties. We leveren hoge kwaliteit bedrijfsartsen EN adviseren onze klanten over hoe de groei naar meer eigen regie het beste vorm te geven.

Functieprofiel en functiebeschrijving

Als consultant bij Immediator ben je verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille, werving bedrijfsartsen en heb je goed contact met veel van onze bedrijfsartsen. Kennis over de wereld van consultancy en arbodienstverlening is gewenst. Je voert als consultant gesprekken met klanten en professionals, maakt offertes en analyses en doet aan productontwikkeling. Je verantwoordelijkheden nemen toe naarmate je zelfstandigheid groeit.

Jouw profiel
Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding in de richting van bijv. psychologie, HRM, bedrijfskunde of hospitality. Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring, bij voorkeur op het gebied van casemangement, Arbo of HRM. Bij voorkeur woon je in noord-oost of het zuiden van het land.
Je hebt een proactieve, nieuwsgierige houding en een service gerichte instelling. Je neemt graag verantwoordelijkheid, hetgeen ook zichtbaar is in je gedrag. Je hebt interesse in menselijk gedrag en je bent door je commerciële instelling in staat om resultaatgericht te werken. Daarnaast ben je communicatief sterk en kun je goed samenwerken in teams.

Taken en verantwoordelijkheden:
Strategisch, tactisch en uitvoerend adviseren
Werven bedrijfsartsen
Cijfer analyses maken voor klanten
Inhoudelijke fstemming met bedrijfsartsen
Planning van werkzaamheden
Schrijven van offertes
Eventueel geven van presentaties en workshops
Oppakken van interne projecten
Administratieve werkzaamheden en schrijven van verslagen

Kennis en vaardigheden:

Cultuurverandering
HRM
Inzetbaarheid
Leiderschapsthema’s
Onderzoeksinstrumenten

Vaardigheden/eigenschappen:

Communicatief
Verbindend
Analytisch
Commerciële instelling
Open, nieuwsgierig, verwonderd
Sterke schrijfvaardigheden
Projectmatig werken

Herken jij jezelf in dit profiel, en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging voor 32-40 uur per week? Stuur ons een bericht via info@immediator.nl.