Dianne Wielink, consultant: vers van de pers

Dianne Wielink, consultant: vers van de pers

Vers van de pers? Nouja, inmiddels niet zo vers meer. De twee nieuwe collega’s die maandag starten, zijn verser. Maar wel vers in de zin, dat ik direct na mijn studie aan de universiteit bij Immediator aan het werk ben gegaan. En daar zit ik nu alweer ruim een jaar. Nog steeds met veel plezier.

Samen met zo’n 6 collega’s werk ik iedere dag aan een goede dienstverlening voor organisaties én bedrijfsartsen. Eigenlijk dus twee klantgroepen. Mijn focus ligt daarbij op onze kwaliteit van dienstverlening. Hoe kunnen we er nou met elkaar voor zorgen dat alle partijen blij zijn? Dan denk ik aan de bedrijfsartsen, die graag via ons aan het werk gaan en blijven. Opdrachtgevers, omdat we ze helpen te groeien in het eigen-regiemodel en daarmee grip te krijgen op het verzuim.Voor iedereen zijn er weer andere uitdagingen en het is aan ons om daar adequaat op in te spelen.

Maar natuurlijk wil ik ook dat mijn collega’s blij zijn. Daarom probeer ik de interne kwaliteit dusdanig hoog te houden, dat zij hun werk goed kunnen doen.

Bij Immediator krijg ik in ieder geval alle ruimte om mijzelf te ontwikkelen en werk te doen waarbij ik in mijn kracht sta en waar ik energie van krijg. En dat is natuurlijk erg belangrijk! …En leuk. ?

Mijn vrije tijd vul ik overigens ook op die manier in: ik houd van sporten. Al lever ik daar vooral energie voor in. ? Daarnaast leid ik in mijn vakantiedagen reizen naar plekken over de hele wereld. Dit jaar staat bijvoorbeeld Georgië & Armenië, Wit-Rusland en Laos & Vietnam op de planning. Ook iets waar ik me focus op mijn ‘klanten’ en hoe we kunnen zorgen dat alle partijen blij zijn. Voor mij is het duidelijk: dit is waar ik zeker in mijn kracht sta en veel energie van krijg!