Bring a Friend

Bring a Friend

Beste bedrijfsarts,

Na de zomer gaan wij starten met een nieuwe serie bijeenkomsten:
Bring a Friend. 

Het doel van deze bijeenkomsten is via jullie in contact te komen met andere gemotiveerde bedrijfsartsen die we nog niet kennen, maar die wel passen bij Immediator en haar werkwijze. Zo kunnen wij uiteindelijk ons netwerk vergroten.

Programma
De avond zal, zoals jullie van ons gewend zijn, starten met bijpraten en kennismaken onder genot van een hapje en drankje. Daarna gaan we actief aan de slag. We bieden de deelnemers namelijk de interactieve workshop “hoe presenteer ik mezelf bij klanten” aan. Deze workshop wordt verzorgd door een trainer van de Pitch Academy uit Amsterdam, een organisatie die zich helemaal gespecialiseerd heeft in mensen zichzelf leren ‘pitchen’.

Inhoud van de workshop
Hoe benut je de korte tijd, die je hebt tijdens een (kennismakings)gesprek op verschillende plaatsen, optimaal om jezelf te introduceren? Als bedrijfsarts functioneer je vaak in verschillende rollen als het gaat om communicatieve vaardigheden; in de spreekkamer, naar leidinggevenden maar ook aan tafel bij het management of  in een kennismakingsgesprek bij een potentiële opdrachtgever. Tijdens deze interactieve workshop komen al rollen aanbod en leer je jezelf in korte tijd nog sterker neer te zetten binnen de verschillende rollen.

Wanneer      
donderdag  30  augustus , Eindhoven, Seats to meet
maandag 1 oktober , Naarden Vesting, kantoor Immediator

Agenda 
17:30 – 18:00 uur  inloop
18:00uur                 buffet
19:00 uur                start workshop Pitch Academy
21:30 uur                afsluitende borrel

Kosten en accreditatie
Als aangesloten bedrijfsarts van Immediator nodigen we je hierbij van harte uit om de avond bij te wonen samen met een geïnteresseerde collega-bedrijfsarts die nog niet bij ons is aangesloten. Als jullie samen komen dan is de avond kosteloos en geheel verzorgd door Immediator. Indien je alleen komt dan vragen we een bijdrage van € 75,00 euro. Reden genoeg dus om die leuke introducé mee te nemen!  Aanmelden kan voor 1 augustus via marelle.tolhoek@immediator.nl. Graag bij je aanmelding je eigen naam en die van jouw introducé vermelden en bij welke workshop je graag aanwezig bent.
Voor de Bring a Friend bijeenkomsten vragen wij accreditatie  aan.

Tot dan!

Groet,

Team Immediator