Home - Bedrijfsartsen

Waar wij jou mee kunnen en willen helpen

Wil je graag werken in organisaties die (echt) voornemens zijn volgens eigen regie te willen werken?
Heb je behoefte aan een consultant die samen met jou optrekt in de implementatie en de advisering richting de klant?
Heb je behoefte aan korte lijnen en een sparringpartner?
Wil je graag deel uitmaken van een groot netwerk zelfstandige bedrijfsartsen en deelnemen aan interessante nascholingen?

Wat hebben wij jou te bieden?

Immediator werkt met een netwerk van ruim 220 zelfstandig gevestigde bedrijfsartsen, die in combinatie met een consultant organisaties begeleiden in het groeimodel van de organisatie. We bieden een mooi netwerk, afstemming, sparringsmogelijkheden, opleiding en ondersteuning. Denk aan:

  • Maandelijkse nascholingen
  • Kleinschalige visiesessies over verzuim en gedrag met Waldo Falke
  • Opleidingen via Falke & Verbaan tegen een gereduceerd tarief
  • Persoonlijk contact met je eigen regieconsultant
  • Ondersteuning met een medische dossier, dat voldoet aan de AVG-richtlijnen
  • Mogelijkheid tot sparren met andere bedrijfsartsen uit ons netwerk
  • Een maandelijkse nieuwsbrief

Hoe zien wij het eigen-regiemodel? 

Immediator plaatst (zelfstandig gevestigde)  geregistreerde bedrijfsartsen in organisaties die graag zelf de regie nemen in de aanpak van verzuim. Ook wel het eigen-regiemodel genoemd. We zijn dus geen arbodienst. Onze klanten werken altijd volgens de maatwerkregeling. De rolverdeling met de bedrijfsarts als adviseur voor alle lagen van de organisatie is anders dan traditioneel in Nederland gebruikelijk was. Maar eigenlijk is deze rolverdeling logisch. Als verzuim over keuzes gaat, dan ligt het gesprek hierover in eerste instantie bij leidinggevende en medewerker.

Onze diensten

Inzet bedrijfsarts

Immediator is de juiste dienstverlener voor u om te faciliteren bij bovenstaande vragen. We zijn de uitvinder van het eigen regie model en weten als geen ander wat er allemaal bij komt kijken: van spreekuurplanning en agendabeheer tot de goede dialoog tussen leidinggevende. We zorgen niet alleen dat u de juiste bedrijfsarts krijgt, maar zijn ook uw steun en toeverlaat bij de implementatie of doorontwikkeling van eigen regie.
Lees meer

Damage Control

Voor organisaties met een hoog verzuim – dat veroorzaakt wordt door langdurig verzuim met vaak lastige dossiers – waar op korte termijn oplossing gewenst is, bieden wij ‘Damage Control’. Een dergelijke interventie leidt regelmatig tot de oplossing van verzuimdossiers op korte termijn.
Lees meer

Onze visie

Onder duurzame inzetbaarheid verstaan wij dat medewerkers gedurende hun hele loopbaan gemotiveerd zijn en het vermogen hebben om de gewenste werkprestatie te (blijven) leveren. Naast voldoende fysieke en mentale belastbaarheid is het belangrijk dat de werknemer het vermogen en de wil heeft en de verantwoordelijkheid neemt om zijn kennis en vaardigheden op peil te houden en af te stemmen op een voortdurende veranderende werkcontext. Daarom beschouwen wij duurzame én ook directe inzetbaarheid vooral als een zaak van houding en gedrag.